Mancare de cartofi cu ciuperci sotate

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
21 Apr 2017 | 4685 vizualizari
Mancare de cartofi cu ciuperci sotate

mancare de post

Ingrediente

  • 250 gr ciuperci champignon
  • 1 fir mic de praz
  • 2 ardei kapia rosii
  • 4-5 cartofi maricei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cana apa plata
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ardeii se spala si se curata de cotoare, apoi se taie fasii.

Prazul curatat si spalat se taie rondele. Ciupercile le spalam si le taiem feliute.

Punem intr-o tigaie din inox cu fundul dublu, 4-5 linguri ulei de masline, apoi adaugam rondelele de praz si ardeiul taiat fasii.

Lasam la sotat 10 minute, adaugam ciupercile feliate, sare si piper dupa gust.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, adaugam bucatile de cartofi si semintele de mustar + 1/2 cana apa plata.

Gatim mancarea la foc mic, pana patrunde furculita usor in cartofi si scade apa.

Oprim focul, adaugam patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chiftelute din soia cu dovlecel (de post)

Postat de oanapl

Chiftelute din soia cu dovlecel (de post)

Granulele de soia le pui la fiert în apă rece, cu puțină sare și le lași să fiarbă pentru aproximativ 15 minute. Le scurgi de apă și le lași să se răcească. Dovlecelul...

Citeste continuarea

Ciorba de radacinoase cu mazare verde

Postat de Valclaudia

Ciorba de radacinoase cu mazare verde

Legumele se curata, se spala apoi sub jet de apa rece. Punem uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa tocata si o lasam la sotat la foc potrivit 2-3 minute. Trecem morcovii,pastarnacul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2017, 19:54
la 21.04.2017, 19:55
mmm....bun, mai ales cu muraturi alaturi
la 21.04.2017, 20:01
la 21.04.2017, 20:02
După atâta carne e necesară o mâncărică ușoară!
la 21.04.2017, 20:20

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking