Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker

Postat de gurita_ta2005 in Mancaruri de post
29 Apr 2016 | 5039 vizualizari
Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker

tare bune au fost legumele la cuc 

Ingrediente

  • 2 cepe rosii mari
  • 1 morcov
  • 1/2 bucata pastarnac
  • 2 bucati dovlecei
  • 50-100g ciuperci
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt,se pune in vasul de la Multicooker cu ulei de masline si morcovul taiat rondele,se seteaza functia Fry pentru cateva minute,se adauga si ciuperciile curatate si taiate feliute mici,se lasa sa se caleasca cateva minute,se mai completeaza cu ulei daca mai este nevoie.

Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun in vasul de la Multicooker.

Se acopera cu apa,se pun condimentele,se seteaza Functia Boil pentru 30-40 minute.

Intre timp se verifica sa nu scada apa de tot.

La sfarsit se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Humus cu avocado

Postat de simona72

Humus cu avocado

Pentru ca nu am folosit o conserva, timpul de preparare a fost mai lung. Am pus de seara pana dimineata nautul la inmuiat in apa calduta. Am scurs apa in care a stat peste noapte, am pus apa...

Citeste continuarea

Mancare de cartofi cu masline

Postat de Bunica

Mancare de cartofi cu masline

Ceapa se curata,spala si se toaca marunt. Punem pe foc o cratita cu apa, 200 ml, si cand incepe sa fiarba adaugam ceapa. O lasam la inabusit 10 minute. Cartofii curatati, spalati, taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2016, 10:21
Ai bagat cioroiul la treaba si tu esti la salon?;-bd
la 29.04.2016, 10:59
Buna mancarica!
la 29.04.2016, 11:19
Buun !!!
la 29.04.2016, 11:23
la 29.04.2016, 11:49
Delicioasa!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking