Ingrediente
- 2 cepe rosii mari
- 1 morcov
- 1/2 bucata pastarnac
- 2 bucati dovlecei
- 50-100g ciuperci
- vegeta/piper
- patrunjel proaspat
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt,se pune in vasul de la Multicooker cu ulei de masline si morcovul taiat rondele,se seteaza functia Fry pentru cateva minute,se adauga si ciuperciile curatate si taiate feliute mici,se lasa sa se caleasca cateva minute,se mai completeaza cu ulei daca mai este nevoie.
Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun in vasul de la Multicooker.
Se acopera cu apa,se pun condimentele,se seteaza Functia Boil pentru 30-40 minute.
Intre timp se verifica sa nu scada apa de tot.
La sfarsit se presara patrunjel proaspat tocat marunt.
Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|