Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
9 Feb 2014 | 7212 vizualizari
Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii

Ingrediente

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 3 dovlecei
  • 3 cepe mici
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • o cana suc de rosii
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Punem ulei la incins si adaugam carnea pe care am condimentat-o cu sare.O lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile si apoi o scoatem din tigaie pe o farfurie.
In uleiul in care am prajit carnea calim ceapa taiata marunt si cei doi catei de usturoi (taiati in jumatate) timp de 2-3 min dupa care adaugam si dovlecii taiati rondele groase de circa 2-3 cm.Adaugam putina apa(o ceasca) si lasam la foc pana cand bucatile de dovlecei sunt facute dupa care adaugam si carnea impreuna cu sucul de rosii si vinul.
Adaugam si cimbrul,foile de dafin si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Lasam sa dea in cateva clocote si apoi luam de pe foc si asezonam cu patrunjel(este de preferat verde insa eu nu am avut decat uscat).
Servim calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Burritos cu carne tocata

Postat de AnyCostescu

Burritos cu carne tocata

Margarina se pune la topit intr-o tigaie. Ardeiul gras se taie cubulete si se pune la calit .Se adauga carnea tocata. Rosiile se toaca marunt si se pun in tigaie peste carne.Se lasa sa se...

Citeste continuarea

Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene

Postat de timea

Chiftele umplute cu ou / Oua scotiene

Mai intai punem ouale la fiert timp de 7-8 minute. Ouale trebuie sa fie fierte tari.Le luam de pe foc si le punem in apa rece 1-2 minute apoi le decojim.  Cartoful si morcovul le dam pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2014, 19:55
bun bun
la 09.02.2014, 19:57
Ce reţetă dichisită, Medi, vii rar, dar uite, vii cu din astea de top.
la 09.02.2014, 19:58
Cat de apetisant arata!
la 09.02.2014, 19:58
Chiar acu ma chioram la ea pe blog
la 09.02.2014, 19:58
multumesc Motanel.

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking