Mancare de fasole pastai

Postat de mirela0911 in Mancaruri de post
15 Oct 2015 | 15987 vizualizari
Mancare de fasole pastai

O idee de pranz dupa cea a Irinei, putin altfel, dar delicioasa. Multumesc Irina pentru idee! >:D

Ingrediente

  • 600 g fasole galbena rotunda
  • ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 3 rosii
  • sare dupa gust
  • 1/2 lgt pasta de ardei iute
  • 1 buc carnat afumat
  • 1/2 ardei gras verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • apa/supa de legume
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se spala fasolea, se curata de capete si se rupe bucatele mai mici.

Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul se curata si se taie rondele. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se pune ceapa la calit, se lasa d-3 minute apoi se adauga morcovul. Se lasa impreuna sa se caleasca putin dupa care se pune fasolea. Se amesteca si se toarna apa, sa fie la nivelul amestecului din cratita. Rosiile se spala si se taie in 3-4 bucati, in functie de cat de mari sunt. Se condimenteaza cu sare si se lasa sa se fiarba, asezand capacul peste cratita. Cand este aproape fiarta fasolea se adauga ardeiul taiat cubulete si pasta de ardei iute.

Intre timp carnatul se taie felii si se prajeste. Usturoiul se curata si se taie feliute. 

Cand fasolea este fiarta, se adauga carnatul si usturoiul, se amesteca, se stinge focul si se lasa acoperit timp de cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.

Se serveste ca atare, garnisit cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pastai cu carne de pui

Postat de oanapl

Pastai cu carne de pui

Păstăile se curăță, se taie în bucăți și se pun la fiert în apă cu sare. Carnea de pui se spală, se taie cubulețe și se pune la călit în untul topit. Se prăjește...

Citeste continuarea

Orez cu carne de curcan, la cuptor

Postat de oanapl

Orez cu carne de curcan, la cuptor

Se pune la fiert carne de curcan tăiată cubulețe și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când este aproape fiartă. Se adaugă sare și boabe de piper în oală....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2015, 07:44
Buna!
la 15.10.2015, 08:30
la 15.10.2015, 08:53
la 15.10.2015, 09:14
Ce bine arata si ce buna este!
la 15.10.2015, 09:21

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking