Mancare de inimi si pipote cu ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Postat de MotanLaOale in Pui
15 Mar 2020 | 3687 vizualizari
Mancare de inimi si pipote cu ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Inspirata de Rocsi. Foarte buna si repede facuta.

Ingrediente

  • 600 g inimi si pipote de pui
  • 4 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 400 g rosii taiate in bulion
  • 70 ml ulei
  • amestec de ierburi si marar
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Inimile si pipotele se curata, se spala bine, se taie in doua si se scurg bine.

Ceapa se curata si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie marunt.

Se canecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Expres la o sursa de curent.

Se apasa functia BROWN/SAUTE, se selecteaza 10 minute si se apasa functia START/STOP.

Cand se incinge si apare timpul se pune uleiul si se prajesc inimile si pipotele 5 minute.

Se pune ceapa si se mai soteaza 5 minute.Se pun si condimentele si se amesteca din cand in cand.

Se apasa functia START/STOP.

Se pun in vas ardeii si rosiile si se amesteca.

Se pune capacul si se pune supapa in pozitia inchis.

SE selecteaza functia POULTRY, presiune HIGH, timp 30 minute si se apasa functia START/STOP.

Dupa 30 de minute se apasa START/STOP, se lasa 10 minute, se deschide supapa si se scota capacul.

Eu am transferat mancarea intr-o cratita, am mai pus o legatura de marar si am introdus-o in cuptor pentru 20 de minute.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de inimi si pipote cu ceapa si ardei la Multicooker-ul Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana

Postat de mirela0911

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana

Mai intai se pun cartofii la fiert in coaja. Dupa ce se racesc, se curata si se taie in cuburi. Intr-o cratita se pune untul la topit. Se taie pieptul de pui in fasiute mici. Se pune la calit...

Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

Postat de gurita_ta2005

Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron. Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore. Intr-o tava de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2020, 15:28
Bunatate de mancare!
la 15.03.2020, 18:13
la 15.03.2020, 18:50
Buna!
la 15.03.2020, 19:14
Multumesc
la 15.03.2020, 19:15
Ce bunătate!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking