Mancare de mazare cu pui in vas Zepter

Postat de Irina in Pui
26 Sep 2013 | 7077 vizualizari
Mancare de mazare cu pui in vas Zepter

Ma tot gandeam de o vreme la o mancare de mazare si uite ca i-a venit randul pana la urma. Bucuria copiilor... :)

Ingrediente

  • 2 pungi de mazare congelata
  • 4 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • ulei de masline
  • marar
  • sare si piper 

Mod de preparare

Am pus putin ulei in vasul Zepter si cand s-a incins am pus pulpele de pui. 

Dupa ce s-au colorat nitel, le-am intors si am acoperit cu capacul. Cand acul indicator a ajuns in zona verde am oprit vasul, iar carnea a continuat sa se gateasca in vasul acoperit. 

Intre timp am taiat ceapa, morcovii cubulete si cartoful in patru bucati. 

Am pus vasul din nou pe foc, am adaugat ceapa, morcovii, cartoful si mazarea peste carne, putina sare si piper, am amestecat si am acoperit din nou vasul.

Nu am pus nici o picatura de apa.

Am asteptat ca acul indicator sa urce spre capatul zonei verzi si am oprit focul. In general, daca mi se pare ca mancarea nu e suficient facuta, o mai pun inca putin timp la foc. 

La final, am tocat marar din belsug si am presarat peste mazare. 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pui in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu ciuperci

Postat de katty

Pulpe de pui cu ciuperci

Curatam bine pulpele, eventual le parporim putin, daca mai au pene, le spalam bine, le scurgem si le dam cu sare si piper. Incintgem uleiul intr-o tigaie si le punem la prajit pe rand, pe toate...

Citeste continuarea

Orez cu legume si piept de pui

Postat de Constelatialeu

Orez cu legume si piept de pui

Mai intai, spalam orezul, punem vasul pe foc si adaugam 40 ml ulei, lasam sa se incinga nitel si punem orezul, apoi adaugam apa, cca. de 3-4 ori mai mult decat orez adaugat. Lasam sa fiarba la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2013, 16:42
buna buna
la 26.09.2013, 16:46
la 26.09.2013, 16:52
arata bine tare
la 26.09.2013, 17:02
hmmm vreau o portie
la 26.09.2013, 17:13
si eu am in plan una, noua ne place mult mazarea
mereu imi amintesc de bunica mea, ea punea un pic de zahar in mazare,si era asa zemoasa, cu bulion si marar,o nebunie

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking