Ingrediente
- ceapă galbenă 2 bucăți
- morcov 1 bucată,
- usturoi 3-4 căței,
- ulei de măsline 50 ml.,
- ardei kapia 1 bucată,
- ciuperci marinate 1 borcan,
- zuchini 1 bucată,
- dovlecel 1 bucată,
- pastă de gogoșari Panacris 1/2 borcan,
- măsline Colosal cca. 300 g,
- fusilli colorate cca. 300 g.,
- sare aromată Panacris 20 g,
- 1 cană de apă,
- vas Zepter de cca 2,7 l.
Mod de preparare
Ceapa și usturoiul curățat și mărunțit se pun la dinstuit, cu puțin ulei în vasul minunat de la Zepter;) pentru cca. 5 minute. Apoi se adaugă morcovul și ardeiul kapia tăiat julien, pasta de gogoșari, zuchini, dovlecelul curățat, feliat, pasta de gogoșari și măslinele, lăsându-se la gătit cca. 5 minute. Se adaugă pastele, atenție nefierte și o cană de apă! Se asezonează de sare aromată Panacris, apoi se pune la gătit, la foc mediu, acoperit până ce acul de pe termocontrol ajunge în zona verde, cca.10 minute. Se oprește focul, se dă vasul deoparte și se lasă cca. 30 de minute, de fapt până ce acul de pe termocontrol ajunge în zona maro;)
Nu credeam că pastele sunt gustoase fără carne;) Acum pot confirma că sunt la fel de gustoase!
Spor și poftă bună;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|