Paste colorate cu legume la Zepter

Postat de panacris in Fusilli
21 Noi 2013 | 4704 vizualizari
Paste colorate cu legume la Zepter

Un fel principal gustos și sățios, numai bun în post! Spor și succes!

Ingrediente

  • ceapă galbenă 2 bucăți
  • morcov 1 bucată,
  • usturoi 3-4 căței,
  • ulei de măsline 50 ml.,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • ciuperci marinate 1 borcan,
  • zuchini 1 bucată,
  • dovlecel 1 bucată,
  • pastă de gogoșari Panacris 1/2 borcan,
  • măsline Colosal cca. 300 g,
  • fusilli colorate cca. 300 g.,
  • sare aromată Panacris 20 g,
  • 1 cană de apă,
  • vas Zepter de cca 2,7 l.

Mod de preparare

Ceapa și usturoiul curățat și mărunțit se pun la dinstuit, cu puțin ulei în vasul minunat de la Zepter;) pentru cca. 5 minute. Apoi se adaugă morcovul și ardeiul kapia tăiat julien, pasta de gogoșari, zuchini, dovlecelul curățat, feliat, pasta de gogoșari și măslinele, lăsându-se la gătit cca. 5  minute. Se adaugă pastele, atenție nefierte și o cană de apă! Se asezonează de sare aromată Panacris, apoi se pune la gătit, la foc mediu, acoperit până ce acul de pe termocontrol ajunge în zona verde, cca.10 minute. Se oprește focul, se dă vasul deoparte și se lasă cca. 30 de minute, de fapt până ce acul de pe termocontrol ajunge în zona maro;)

Nu credeam că pastele sunt gustoase fără carne;) Acum pot confirma că sunt la fel de gustoase!

Spor și poftă bună;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu sunca si sos de rosii la cuptor

Postat de rocsi_1612

Paste cu sunca si sos de rosii la cuptor

Intr-o cratita puneti apa cu sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, dati drumul pastelor. Le fierbeti 5-7 minute, amestecati din cand in cand. Cand sunt gata, le scurgeti bine...

Citeste continuarea

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto

Postat de ela2015

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto

Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj (în apă clocotită, ușor sărată; după ce au fiert le scurgem și le clătim sub jet de apă rece). Înt-o tigaie rumenim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2013, 21:20
foarte gustoase
la 21.11.2013, 21:26
la 21.11.2013, 21:26
mi-e foameeee ))
la 21.11.2013, 21:29
Laura, cum spuneam e prima oară când gătesc paste fără carne sau brânză Sunt super savurose Le recomand cu super încredere
la 21.11.2013, 21:31

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking