Ingrediente
- 2 cepe
- 2 ardei verzi
- 1 gogosar
- 1 morcov
- 1/2 Kg ciuperci
- o lingura ulei si o lingura margarina RAMA
- o cana de apa calda
- patrunjel si marar verde
- o lingura vegeta
- 2 linguri bulion si o rosie
Mod de preparare
Se pune intr-o tigaie adanca de teflon uleiul si apoi se adauga ceapa, ardeii si gogosarul taiate pestisori, morcovul taiat rondele si ciupercile taiate felii. Se adauga cana de apa si vegeta lasandu-se pe foc 10 min.
Separat , intr-un castron se amesteca usor bulionul cu rosia taiata felii adaugandu-se peste legumele din tigaie. Intr-un vas Yena (care se unge cu margarina) se rastoarna compozitia, presarandu-se deasupra verdeata tocata. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 45 min.
Se inlatura apoi folia si se mai lasa 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|