Ingrediente
- 4-5 fasii piept de pui
- 2 maini de fasole galbena
- 1 ceapa mica tocata
- 3-4 catei de usturoi
- 4-5 rosii cherry
- ulei
- sare
- piper
- marar
Mod de preparare
Am taiat cubulete pieptul de pui si l-am pus intr-o craticoara cu ulei incins.
Am adaugat ceapa tocata marunt, am adaugat putina apa si am lasat la inabusit.
Am curatat fasolea galbena si am spalat-o sub mai multe jeturi de apa. Am adaugat-o peste carnita si am mai turnat o ceasca de apa fierbinte. Am lasat mancarea la foc potrivit, pana fasolea s-a patruns, dupa care am pus rosiile, usturoiul si am condimentat cu sare si piper.
La final am presarat marar proaspat tocat
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|