Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

Postat de katty in Pui
24 Noi 2017 | 14782 vizualizari
Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

Chiar daca reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi este atat de simpla, este mancarea mea preferata, dupa orice mancare care contine naut. E simplu de preparat dar atat de buna!

Ingrediente

Ingrediente necesare pentru Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

  • 300 gr piept de pui
  • 400 gr fasole galbena pastai congelata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • paprika iute si afumata
  • marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Preparare Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

In uleiul incins punem ceapa tocata fin. Amestecam pana devine sticloasa, apoi adaugam pieptul taiat fasii. Amestecam usor pana se albeste pe toate partile, adaugam pasta de gogosari, fasolea pastai usor dezghetata si acoperim cu apa calduta.

Punem si foile de dafin, sare si piper si fierbem la foc mic pana fasolea se inmoaie.

Adaugam pasta de tomate si paprika si mai lasam putin sa scada zeama.

Inainte de a stinge focul, adaugam mararul si usturoiul tocate fin.

Servim  cu patrunjel verde presarat deasupra.

E grozav de buna si varianta simpla de Fasole pastai cu ceapa si usturoi

Voi puneti pastai la borcan pentru iarna?

Recomandam si Mancare de fasole pastai cu rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Friptura de pui cu cartofi si sos de usturoi

Postat de mirela0911

Friptura de pui cu cartofi si sos de usturoi

Bucatile de carne se spala si se usuca prin tamponare cu prosoape de hartie.  Separat se amesteca uleiul cu condimentele apoi se toarna peste bucatile de carne. Se maseaza bine bucatile de...

Citeste continuarea

Tocanita de piept de pui cu ciuperci si rosii

Postat de rocsi_1612

Tocanita de piept de pui cu ciuperci si rosii

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucati potrivite. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il decojim si il facem rondele. Rosiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2017, 09:08
Da, foarte bun!
la 24.11.2017, 09:25
la 24.11.2017, 11:24
la 24.11.2017, 13:04
Foarte bună!
la 24.11.2017, 16:41

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking