Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

Postat de katty in Pui
24 Noi 2017 | 14799 vizualizari
Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

Chiar daca reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi este atat de simpla, este mancarea mea preferata, dupa orice mancare care contine naut. E simplu de preparat dar atat de buna!

Ingrediente

Ingrediente necesare pentru Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

  • 300 gr piept de pui
  • 400 gr fasole galbena pastai congelata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • paprika iute si afumata
  • marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Preparare Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi

In uleiul incins punem ceapa tocata fin. Amestecam pana devine sticloasa, apoi adaugam pieptul taiat fasii. Amestecam usor pana se albeste pe toate partile, adaugam pasta de gogosari, fasolea pastai usor dezghetata si acoperim cu apa calduta.

Punem si foile de dafin, sare si piper si fierbem la foc mic pana fasolea se inmoaie.

Adaugam pasta de tomate si paprika si mai lasam putin sa scada zeama.

Inainte de a stinge focul, adaugam mararul si usturoiul tocate fin.

Servim  cu patrunjel verde presarat deasupra.

E grozav de buna si varianta simpla de Fasole pastai cu ceapa si usturoi

Voi puneti pastai la borcan pentru iarna?

Recomandam si Mancare de fasole pastai cu rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de mancare de fasole pastai cu piept de pui cu paprika si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Snitel imperial

Postat de ianculubita

Snitel imperial

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte. Intr-un castron amestecam caisele taiate...

Citeste continuarea

Friptura de pui cu sos de ceapa caramelizata

Postat de merisor67

Friptura de pui cu sos de ceapa caramelizata

Puiul meu a fost unul de la tara pe care l-am pus mai intai la fiert in apa cu putina sare. L-am lasat la fiert cam 15 minute dupa ce a atins punctul de fierbere dupa care l-am scos, am crestat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2017, 09:08
Da, foarte bun!
la 24.11.2017, 09:25
la 24.11.2017, 11:24
la 24.11.2017, 13:04
Foarte bună!
la 24.11.2017, 16:41

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking