Mancare de pui cu naut la tigaie

Postat de Valclaudia in Pui
6 Iun 2015 | 3811 vizualizari
Mancare de pui cu naut la tigaie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1 conserva de naut
  • 1 ceapa verde
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • boia dulce
  • verdeata proaspata tocata marunt

Mod de preparare

Ceapa si telina se cutata si se spala sub jet de apa rece.

Pulpele de pui se urata de piele, se spala, apoi se transeaza, asa incat sa obtinem 4 bucati de carne.

Punem in tigaia antiaderenta 1 lingura ulei de masile, ceapa tocata si telina taiata bucatele.

Asezam deasupra bucatile de carne, presaram sare si piper dupa gust, turnam in tigaie foarte putina apa (cca 1/4 cana), acoperim tigaia si lasam mancarea la foc potrivit pentru 15 minute.

Clatim sub jet de apa nautul prefiert din conserva, il scurgem de apa si il adaugam in tigaie.

Mancarea se va gati la foc potrivit cca 30 minute.

Din cand in cand mai intoarcem pe cealalta parte bucatile de carne pentru a se gati uniforma.

Adaugam rosiile pasate, lasam sa scada lichidul, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si putina boia dulce peste bucatile de carne, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu naut la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta

Postat de Pungasa_Rogue

Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta

Piept de pui in sos de rosii si usturoi: Pieptul de pui se taie cubulete, se spala si se da cu sare.  Se pune ulei intr-un wok, se adauga carnea, apoi aceasta se presara cu boiaua de...

Citeste continuarea

Aripioare de pui umplute cu branza

Postat de Oana

Aripioare de pui umplute cu branza

Aripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei. Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2015, 07:23
la 06.06.2015, 08:36
Foarte buna!
la 06.06.2015, 08:52
la 06.06.2015, 09:29
Bun bun
la 06.06.2015, 10:07
Bună rău!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking