Mancare de vinete si carne de pasare

Postat de panacris in Pui
27 Mai 2012 | 4588 vizualizari
Mancare de vinete si carne de pasare

Tot am facut curatenie in congelator, am transformat si ultimul pachet de vinete prajite intr/o mancarica delicioasa!

Ingrediente

  • carne de pasare fiarta 300 g.,
  • vinete prajite 500 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • ardei gars rosu 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui,
  • vin rosu demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bulion de rosii 500 ml.,
  • marar proaspat 1 legatura

Mod de preparare

Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiuit intr/un vas wok, cu putin ulei si apa. Se adauga peste ceapa calita, carnea de pasare fiarta si tocata marunt, ardeiul rosu tocat marunt, cubuletele de vinete, sare si piper dupa gust, vinul si 250 ml. de apa, si se lasa la fiert, acoperit la foc mediu cca. 20 de minute. Daca mai e nevoie se completeaza cu apa, ca sa nu se arda mancarica. La final se adauga bulionul desfacut cu putina apa, se lasa sa mai dea un clocot, apoi se presara marar tocat marunt. Se serveste fierbinte cu cartofi noi, orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu gutui

Postat de ianculubita

Pui cu gutui

Carnea spalata,o prajim in unt+ulei si scoatem bucatile pe o farfurie; gutuile spalate,taiate in sferturi,curatate de casuta cu seminte,taiate felii mai groase,le stropim cu zeama de lamaie...

Citeste continuarea

Pui marinat in iaurt cu garnitura de spanac

Postat de simona72

Pui marinat in iaurt cu garnitura de spanac

Am transat un pui, am scos pulpele, aripile si pieptul. Am taiat pulpele in doua, iar pieptul in bucati mai mari. Am spalat bine carnurile de pui, le-am uscat cu prosop de hartie. Am amestecat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2012, 14:34
Delicioasa.
la 27.05.2012, 14:47
buna, buna
la 27.05.2012, 15:18
buna
la 27.05.2012, 15:38
imi place mancarea de vinete
la 27.05.2012, 16:25

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking