Ingrediente
- 400 g de naut in conserva/borcan spalat si scurs
- 300 g de sos de rosii de casa
- 3 linguri ulei
- 1 ceapa verde
- 1 catel de usturoi
- 1/2 lingurita pudra de chimen
- 1/2 lingurita de curcuma
- 1/2 lingurita de boia de ardei
- 2 linguri de ghimbir proaspat ras
- piper
- verdeata proaspata
Mod de preparare
Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit si reveniti.
Puneti condimentele si amestecati.
Adaugati nautul, sosul de rosii si 100 ml de apa fierbinte.
Lasati sa fiarba impreuna 15- 20 de minute pana cand apa scade si mancarica se-ngroasa.
Adaugati ghimbirul ras, amestecati.
Puneti verdeata la sfarsit .
Serviti-o simpla cu mamaliga / paine lipie sau ca garnitura la un fel de carne, peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu naut si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|