Mancarica de cartofi cu inima de porc

Postat de nadea68 in Porc
28 Oct 2013 | 11013 vizualizari
Mancarica de cartofi cu inima de porc

Ideea mea era sa fac o simpla mancarica de cartofi,insa baiatul meu vroia si ceva carne... si asa mancarica mea de cartofi s-a transformat :)de aceea si etapele s-au cam amestecat..insa rezultatul a fost...o mancarica GUSTOASA.

Ingrediente

  • 1 inima de porc
  • 500 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 200 ml suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Am curatat cartofii si i-am taiat in bucati mai mari.I-am pus la fiert.

Ceapa ,morcovii,ardeiul se curata se spala si se taie marunt.Se pun la calit 3-4 linguri de ulei.

Cand s-a calit un pic adaugam sucul de rosii.Mai lasam pe foc cateva minute.

Inima de porc se spala,se curata,si se taie  bucatele marunte.Se prajeste in un pic de ulei.

Adaugam ceapa cu sucul de rosii la cartofi.

Adaugam si inima de porc.Punem si sarea.

Amestecam totul incet.

Lasam la fiert 30 min sau pana se fierb cartofii si inima de porc.

La sfarsit adaugam piper si patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu inima de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Escalop Zingara

Postat de Lia1

Escalop Zingara

Pulpa de porc se taie, perpendicular pe fibra, felii de 1 cm. Se bat usor feliile cu ciocanul de snitele. Intr-o tigaie larga se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti, pana se...

Citeste continuarea

Cotlet de porc la tavă

Postat de adriana65

Cotlet de porc la tavă

Se preâncălzeşte cuptorul fixându-l la 200 grade C. Feliile de cotlet se spală apoi se şterg cu un şervet. Căţeii de usturoi se curăţă şi se pun într-o tigaie cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2013, 17:36
vin si eu la masa ta, ca-mi place cum suna felul asta de mancare
la 28.10.2013, 17:41
merisor,cu mare placere...suna bine si e si gustos
la 28.10.2013, 18:33
la 28.10.2013, 18:38
la 28.10.2013, 18:51
Inima de porc sau de vita e foarte buna,nu are grasime.

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking