Mancarica de ied

Postat de nico15 in Oaie
7 Aug 2014 | 2940 vizualizari
Mancarica de ied

Ingrediente

  • 600 g carne de ied,
  • 300 g de ceapa,
  • 200 g ardei,
  • 150 g de morcov,
  • 150 g de rosii,
  • suc de rosii,
  • piper,
  • sare,
  • boia,
  • 1 fr de dafin,
  • tarhon,
  • ulei.

Mod de preparare

Spalam carnea de miel si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem  ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.

In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana  se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.

Lasam sa se imbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada, adaugam sucul de rosii si tarhonul. Am lasat-o la cuptor cel putin 30 de minute, incercam inainte de a opri focul la cuptor.

Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ied" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de miel in aluat

Postat de katty

Drob de miel in aluat

Spalam bine organele, le taiem in bucati mai mici si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu sare. Le scoatem intr-un vas si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem in bucati mai mici si...

Citeste continuarea

Friptura de miel cu oregano si menta

Postat de mihaelar63

Friptura de  miel cu oregano si menta

Pulpele de miel se spala bine si se portioneaza dupa preferinta. Eu am lasat pulpa din spate bucata mai mare. Curatati ceapa si usturoiul. Taiati-le rondele. Frecati bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2014, 17:35
la 07.08.2014, 21:52
Merci mult Alina
la 08.08.2014, 09:32
la 12.08.2014, 15:06
Ce ideee faină! Bravo Nico!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking