Mancarica de legume

Postat de epurasha2bb in Mancaruri de post
9 Iun 2010 | 7420 vizualizari
Mancarica de legume

am numit-o asa simplu fiindca asta e, ruda cu ghiveci sau rattatouille.E satioasa si gustoasa, se face rapid si se poate servi in mai multe feluri.Eu am ales niste tagliatelle simple.

Ingrediente

  • 1 jumatate de vanata mica
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 capatana usturoi nou (adica din cel verde dar care are capul mare si bulbii formati)
  • 2 ciuperci proaspete champignion albe
  • 2 frunze de varza alba mica
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 1/2 borcan mic de pasta de tomate(cam 4-5 linguri)
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel verde 

Mod de preparare

Se spala legumele bine, se curata de coaja morcovul si se curata de pielita ciupercile, se scot semintele si vinisoarele de la ardeiul kapia si cotorul.Se toaca marunt legumele toate si frunzele de varza.Morcovul se da pe razatoarea mica.Se pun la calit in 2 linguri de ulei, se amesteca bine si spre sfarsit se adauga pasta de tomate.Se amesteca din nou si se mai lasa putin pe foc.

Se serveste presarata cu patrunjel verde si cu diverse garnituri, mamliguta calda, un piure cu smantana sau paste fainoase.Eu am ales pastele, am fiert un rotocol de tagliatelle in apa cu sare si apoi le-am scurs sub jet scurt de apa rece apoi fiind caldute inca le-am amestecat cu putin unt topit.Foarte satios si gustos mi s-a parut si in plus nu e greu de facut deloc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Postat de oanapl

Mancarica taraneasca cu carne de vita

Speli carnea, o fasonezi, o tai cubulețe și o pui la fiert în apă cu sare. Speli bine cartofii și îi pui la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. Toci ceapa...

Citeste continuarea

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Postat de oanapl

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Pieptul de pui tăiat cubulețe se prăjește pe toate părțile în uleiul de măsline încins. Se spală și se curăță legumele.Se taie pe rând legumele: ceapa se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2010, 18:12
O mancarica rapida si gustoasa
la 09.06.2010, 18:38
ana mersi de vizita si de furci!
la 09.06.2010, 19:22
5furci ca tare bine arata
la 09.06.2010, 20:11
la 09.06.2010, 20:13
simplu, simplu dar bun rau 5 furci

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking