Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte

Postat de AndrutzaP in Mancaruri de legume
9 Sep 2016 | 3056 vizualizari
Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte

   Este pentru prima data cand gatesc nautul astfel. Dar, recunosc, ca mi-a placut! Foarte bun si satios.

Ingrediente

  • 2 conserve naut prefiert (800 g)
  • 1 ceapa mare
  • 4 ardei capia
  • 4 rosii ( eu am folosit portocalii daer sunt la fel de bune si cele rosii-normale)
  • sare, piper, marar
  • ulei

Mod de preparare

Pentru inceput, puneti ardeii si rosiile la copt. 

Intre timp, curatati si spalati ceapa.

Cand ardeii si rosiile sunt coapte, lasati-le la racorit si apoi curatati-le de pielita.

Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si caliti ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa adaugati ardeii si rosiile taiate. Lasati legumele sa se caleasca impreuna cateva minute si apoi adaugati nautul din conserva (scurs de zeama si clatit).

Adaugati un pahar de apa si lasati sa fiarba aprox 30 minute.

Cand este gata presarati sare si piper dupa gust. Opriti focul si apoi puneti mararul tocat marunt.

Serviti cu o salata de rosii cu ceapa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mix legume si pancetta in sos de rosii

Postat de caroline

Mix legume si pancetta in sos de rosii

Morcovii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem in doua pe lungime, apoi rondele. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. Ardeiul il spalam, indepartam cotorul si il curatam bine de...

Citeste continuarea

Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

Postat de Mihaela11_jo

Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

    Vinetele se spala, se taie in felii de cca 1,5 cm grosime si se sareaza; se lasa 20 de minute. Rosiile se oparesc ,se curata de coaja si se taie marunt. Intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2016, 10:41
la 09.09.2016, 10:41
la 09.09.2016, 10:42
Imi place mult!
la 09.09.2016, 10:55
Cred ca e buna!
la 09.09.2016, 10:59
Multumesc dragilor. Este, de fapt a fost, foarte buna

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking