Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte

Postat de AndrutzaP in Mancaruri de legume
9 Sep 2016 | 3039 vizualizari
Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte

   Este pentru prima data cand gatesc nautul astfel. Dar, recunosc, ca mi-a placut! Foarte bun si satios.

Ingrediente

  • 2 conserve naut prefiert (800 g)
  • 1 ceapa mare
  • 4 ardei capia
  • 4 rosii ( eu am folosit portocalii daer sunt la fel de bune si cele rosii-normale)
  • sare, piper, marar
  • ulei

Mod de preparare

Pentru inceput, puneti ardeii si rosiile la copt. 

Intre timp, curatati si spalati ceapa.

Cand ardeii si rosiile sunt coapte, lasati-le la racorit si apoi curatati-le de pielita.

Intr-o tigaie puneti uleiul la incins si caliti ceapa tocata marunt. Cand ceapa devine sticloasa adaugati ardeii si rosiile taiate. Lasati legumele sa se caleasca impreuna cateva minute si apoi adaugati nautul din conserva (scurs de zeama si clatit).

Adaugati un pahar de apa si lasati sa fiarba aprox 30 minute.

Cand este gata presarati sare si piper dupa gust. Opriti focul si apoi puneti mararul tocat marunt.

Serviti cu o salata de rosii cu ceapa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu ardei si rosii coapte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei cu bacon si oua la tigaie

Postat de rocsi_1612

Dovlecei cu bacon si oua la tigaie

Spalati dovlecelul, indepartati capetele si il taiati cubulete. Incingeti o tigaie, puneti baconul si il rumeniti usor. Adaugati dovlecelul, presarati putina sare si acoperiti cu un capac. Focul...

Citeste continuarea

Chiftele din dovlecel si branza de burduf, preparate la cuptor

Postat de merisor67

Chiftele din dovlecel si branza de burduf, preparate la cuptor

Decojim dovlecelul, apoi îl dăm pe răzătoarea mare sau îl trecem prin robot, dar urmărim să nu-l mărunțim prea rău. Îl scurgem apoi de surplusul de zeamă și îl...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2016, 10:41
la 09.09.2016, 10:41
la 09.09.2016, 10:42
Imi place mult!
la 09.09.2016, 10:55
Cred ca e buna!
la 09.09.2016, 10:59
Multumesc dragilor. Este, de fapt a fost, foarte buna

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking