Mancarica de vara cu copanele

Postat de MorosanuDaniela Cornelia in Pui
14 Mar 2018 | 2693 vizualizari
Mancarica de vara cu copanele

Simplu, rapid si gustos!!!
Gust delicios de primavara - vara!

Ingrediente

  • 3 pulpe pui
  • 3 ardei grasi
  • 3 ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • rosii chery
  • piper
  • boia de ardei iute
  • condimente pentru pui
  • verdeata si putin ulei.

Mod de preparare

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca.

Legumele curatate si spalate, le taiem fasii lungi si grosute, le punem in alta craticioara cu putin unt, adaugam pulpele putin parpalite si rosiile cherry, apoi condimentele si le lasam sa se inabuse, adaugand un pahar cu bere peste.

Sunt gata cand pulpele si legumele se simt fierte, adaugam verdeata tocata.

Simplu, rapid si gustos!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de vara cu copanele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de piept de pui cu ciuperci si rosii

Postat de rocsi_1612

Tocanita de piept de pui cu ciuperci si rosii

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucati potrivite. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il decojim si il facem rondele. Rosiile...

Citeste continuarea

Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican

Postat de Pungasa_Rogue

Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, se caleste intr-un wok cu ulei, dupa care se da deoparte. Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se caleste in uleiul ramas de la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2018, 11:17
WOW,PARE APETISANTA,CRED CA ESTE CHIAR DELICIOASA!
la 16.03.2018, 20:36
O bunatate de preparat este!
la 21.03.2018, 12:30
la 21.03.2018, 12:31

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking