Mancarica din carne de porc cu mamaliguta

Postat de mena29 in Mancaruri cu carne
14 Oct 2010 | 4721 vizualizari
Mancarica din carne de porc cu mamaliguta

Ingrediente

  • 500g carne de porc;
  • 1-2fire de praz(depinde de marimea lor);
  • 2 ardei rosii;
  • 2 rosii;
  • 1 lingurita boia de ardei dulce;
  • sare,
  • piper,
  • ierburi aromate(maghiran,busuioc);
  • 1 lingura de faina

Mod de preparare

Spalam si zvantam carnea cu un servet,o taiem cuburi si o prajim  intr-o cratita cu putin ulei.Scoatem carnea cu o paleta si in grasimea din cratita calim usor prazul spalat,uscat si taiat rondele,adaugam,ardeiul taiat feliute, boiaua,sare dupa gust,piper si ierburile aromate,amestecam si reintroducem carnea in cratita,adaugam si rosiile curatate de pielita si taiate cuburi sau felii si amestecam usor toate ingredientele.Presaram o lingura de faina,amestecam din nou si adaugam apa atat cat sa acopere carnea.Fierbem la foc mic 20 min.si amestecam din cand in cand sa nu se prinda pe cratita.Servim cu mamaliguta si cu o salata de legume sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bulz "Taci si înghite"

Postat de gicuta69

Bulz "Taci si înghite"

Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit. Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati...

Citeste continuarea

Mancare de naut cu carnati

Postat de MotanLaOale

Mancare de naut cu carnati

Nautul se pune in multa apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 1,5-2 ore. Cand este fiert se pune la scurs. Se curata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2010, 12:56
Toata lumea la maaasssaaa!!!!!!!!!!
la 14.10.2010, 13:17
primaaaa
la 14.10.2010, 13:20
am vazut mamaliga...yamiii...ce-mi place mancarica ta 5f cum facem acuma??vii tu sau vin eu??
la 14.10.2010, 17:12
multumesc cred ca ne intalnim la mijlocul drumului
la 15.10.2010, 12:14
mai fetelor mijlocul drumului cred ca e la mine acasa.

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking