muschiul de porc se spala bine,se taie bucatele si se lasa putin la scurs.
intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei.
cand s-a incins se adauga carnea.
se rumeneste putin 3-4 min apoi se pune apa cat sa acopere bine carnea.
lasam sa fiarba circa 15-20 min.
in aceste timp pregatim legumele.
ceapa curatata,spalata si tocata marunt.
morcovul curatat,spalat si taiat rondele.
ardeiul rosu si galben spalat si taiat cubulete.
dupa ce a fiert carnea in acest timp adaugam legumele.
mazarea se spala bine (incercati-o cat e de fiarta..daca e fiarta bine o puneti mai la urma ,daca nu o puneti o data cu legumele).
dupa ce a mai fiert 10-15 min adaugam si mazarea spalata.
condimentam cu piper si vegeta.
dam 4-5 clocote si adaugam si pasta de tomate.
mai lasam sa fiarba de cateva ori si e gata pentru a fi servita.
ne punem portia in farfurie,prasaram niste patrunjel verde tocat marunt si numai buna sa mancam.