Marrillenringe-inelase cu gem de caise

Postat de ANNA_46 in Dulciuri
17 Dec 2012 | 5582 vizualizari
Marrillenringe-inelase cu gem de caise

O bunatate delicioasa pe masa de Craciun si usor de preparat

Ingrediente

  • 400 gr. faina
  • 120 gr. zahar
  • un praf sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un pachetel zahar vanilat
  • un galbenus ou
  • un paharel mic ( ptr. tuica ) de rom
  • un pachet unt

Deasupra: zahar praf ( daca dorim ) Pentru umplut : gem de caise sau ce ne place

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus framantam un aluat, pe care il punem doua ore la rece.

Presaram suprafata de lucru cu faina si intindem aluatul la cca. 3 mm. grosime.

Intre timp preincalzim cuptorul la 180 °C. Decupam inelute sau alte forme de aceeasi marime, cu 

pereche , le asezam pe tava unsa sau  tapetata cu hartie de copt si le coacem timp de

aprox. 10 - 15 min., le scoatem cand sunt frumoase aurii.  

Chiar daca la atingere sant un pic moi , ele se vor intari pe parcurs . Dupa ce s-au racit  le 

potrivim cu pereche, partea de sus o pudram (daca dorim ) eu le-am lasat asa, si le 

umplem cu gem de care ne place. Sunt moi si delicioase.

 

 Va doresc : Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Marrillenringe-inelase cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata

Postat de Constelatialeu

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata

Pregatim ingredientele sa le avem la indemana cand ne apucam de treaba. Spargem alunele le prajim si curatam de coaja, apoi le taiem mai grosier. Scurgem visinele de visinata si apoi le scoatem...

Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de Pungasa_Rogue

Chec marmorat

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2012, 07:30
delicioase inelusele, si prezentarea e super!
la 17.12.2012, 08:36
ce faine au iesit
la 17.12.2012, 08:54
Şi dacă nu le găsim perechea?
Ce frumuşele sunt!
la 17.12.2012, 09:00
ce frumoaseeeeeeeeeee
tare migaloasa treaba cu ele
la 17.12.2012, 09:48
Arată foaret bine!

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking