Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida

Postat de timea in Mancaruri cu carne
20 Feb 2013 | 45221 vizualizari
Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida

O mancare rapida si gustoasa cu mazare de gradina. In zilele in care nu mai stii ce sa mai gatesti, iata o idee cu care iti poti incanta familia. Pentru Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida ai nevoie de: mazare, carnati, ceapa, pasta gogosari, suc de rosii.

Ingrediente

  • Ingrediente Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida
  • 500 gr mazare congelata
  • 250 gr carnati de plesoi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 100 ml suc de rosii
  • 4 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Cum se prepara Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida

Curatam si spalam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit intr-un vas (de aprox 2 l)  cu ulei incins. Adaugam carnatii taiati bucati de 2-3 cm lungime.

Dupa ce s-au calit putin si carnaciorii, punem doua canite de apa si lasam la fiert.

In momentul in care fierbe apa adaugam mazarea congelata si lasam in continuare sa fiarba.

Dupa 10 minute adaugam pasta de gogosari, foile de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam pe foc inca 10-15 minute, practic pana boabele de mazare sunt fierte si a scazut apa.

Adaugam sucul de rosii si mai lasam 5 minute, dupa care oprim focul si servim.

Poti incerca si varianta de Pulpe de pui cu mazare, o mancare foarte gustoasa pe care o poti servi cu Salata de castraveti sau poti incerca si Tarta cu mazare, un aperitiv foarte gustos.

Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carnati, o mancare gustoasa si rapida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Iepure cu cartofi la cuptor

Postat de sufletista

Iepure cu cartofi la cuptor

Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-o oala, pe care o vom da la cuptor. In tigaie...

Citeste continuarea

Reteta de coaste cu legume la wok

Postat de Constelatialeu

Reteta de coaste cu legume la wok

Iata cum se prepara Reteta de coaste cu legume la wok  Mai intai am lasat punga magica la dezghetat, apoi am taiat legumele din punga in bucati mai micute. Am pus la prajit bucatele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2013, 21:18
ce ma faceti sa poftesc la mazare
la 20.02.2013, 21:19
o am si eu in plan
la 20.02.2013, 21:19
bun, bun, e o bunatate
la 20.02.2013, 21:20
Tare imi place mazarea!
la 20.02.2013, 21:20
Dia trebuie sa golesc congelatorul ca sa aduc altele de la mama

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking