Mazare cu carne afumata si carnati

Postat de madab in Porc
4 Feb 2015 | 5244 vizualizari
Mazare cu carne afumata si carnati

Ingrediente

  • 300 g carne de porc afumata
  • 150 g carnati de casa
  • 400 g mazare
  • 1 cutie rosii intregi in sos
  • 2 cepe
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • faina

Mod de preparare

Carnea se spala si taie bucati impreuna cu carnatii si se pun intr-o oala impreuna cu mazare, peste care se pune apa si foile de dafin si se da la fiert.

Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam. Le punem peste carne si mazare sa fiarba impreuna. La doar cateva minute se adauga si rosiile in sos si se lasa sa fiarba pana scade apa (dar nu de tot). Intr-un bol punem putina faina si putina zeama din oala si amestecam pana se face ca un sos. Sosul obtinut il turnam peste mazare si amestecam pana se ingroasa. Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne afumata si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Jambon ''Godina Justitiarul''

Postat de Constelatialeu

Jambon ''Godina Justitiarul''

Scoatem jambonul de la congelator, ca acolo l-am avut, il asezam intr-un castron si il imbracam in condimente pentru carne se porc, stropim cu ulei de masline si sos de soia , acoperim castronul...

Citeste continuarea

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Postat de rocsi_1612

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotletul: Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele. Intr-un bol pregatim marinata: curatam usturoiul si il pisam. Punem mustarul, mierea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2015, 22:27
la 04.02.2015, 22:37
Buna !!!
la 04.02.2015, 23:03
bun bun
la 04.02.2015, 23:24
buna mazarea!
la 05.02.2015, 09:11
faina reteta

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking