Ingrediente
- 300 g carne de porc afumata
- 150 g carnati de casa
- 400 g mazare
- 1 cutie rosii intregi in sos
- 2 cepe
- 8 catei usturoi
- sare
- piper
- foi dafin
- faina
Mod de preparare
Carnea se spala si taie bucati impreuna cu carnatii si se pun intr-o oala impreuna cu mazare, peste care se pune apa si foile de dafin si se da la fiert.
Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam. Le punem peste carne si mazare sa fiarba impreuna. La doar cateva minute se adauga si rosiile in sos si se lasa sa fiarba pana scade apa (dar nu de tot). Intr-un bol punem putina faina si putina zeama din oala si amestecam pana se face ca un sos. Sosul obtinut il turnam peste mazare si amestecam pana se ingroasa. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne afumata si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|