Mazare cu carne de pui

Postat de Julie in Pui
5 Iul 2010 | 7148 vizualizari
Mazare cu carne de pui

Ingrediente

  • 500 g mazare ( noua sau conserva)
  • un morcov
  • o jumatate ardei gras rosu
  • o ceapa
  • un cartof
  • marar,patrunjel
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • sare, vegeta, piper
  • un piept de pui

Mod de preparare

Taiem ceapa marunt si o punem la inabusit in 3 linguri apa si 3 linguri ulei, adaugam apoi morcovul ras,ardeiul tocat cuburi  si cartoful taiat cuburi foarte mici. In timpul prepararii cartoful se va topi si va ingrosa  putin mancarea. Cand s-au inmuiat legumele,se adauga si mazarea.

Se completeaza cu apa calda,pana se acopera mazarea si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand boabele de mazare sunt facute se adauga sucul de rosii, mararul si se potriveste gustul cu sare, piper, vegeta. Se pune si carnea de pui, taiata fasii lungi- carne  pe care am fiert-o separat in apa cu vegeta. Se mai lasa sa dea 3-4 clocote si se opreste focul.

Se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba taraneasca de iunie

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de iunie

Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...

Citeste continuarea

Mancarica de mazare cu carne de pui

Postat de oanapl

Mancarica de mazare cu carne de pui

Se toacă ceapa, roșia și ardeiul cubulețe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică. Pieptul se taie cubulețe și se sotează câteva minute, până când carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.07.2010, 09:33
sunt prima deci o portie va rog
la 05.07.2010, 09:40
Imediat ,Lia!
la 05.07.2010, 10:30
una din mancarurile kre imi plac sa stii
la 05.07.2010, 10:37
Julie, ce bunatate ai facut!
la 05.07.2010, 11:02
tare buna mancarica.....

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking