Mazare verde cu pipote si piept de pui

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
21 Mar 2018 | 3078 vizualizari
Mazare verde cu pipote si piept de pui

 Am poftit la mazare verde cu pipote. Am avut pipote de la pasarile de curte ale soacra-mi. Pentru ca mi-au parut putine, am mai adaugat si niste piept de pui.

Ingrediente

  • 500 gr pipote de gaina
  • 500 gr mazare amestec mazare verde cu morcov [ congelate]
  • 300 gr piept pui [ fara piele ]
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1/2 lingurita boia ardei
  • 1/2 lingurita amestec condimente Cajun
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Pipotele se curata si se spala.
  2. Morcovii, usturoiul si ceapa se curata.
  3. Pentru ca fierb mai greu, am fiert separat pipotele cu morcovii intregi in apa sarata timp de 20 minute.
  4. Dupa ce fierb pipotele, se feliaza, iar morcovii se taie cuburi.
  5. Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se soteaza usor in ulei.
  6. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Prajiti pana cand pieptul incepe sa se albeasca.
  7. Condimentati cu sare, boia si amestecul cajun.
  8. Adaugati mazarea verde cu morcovi, pipotele feliate, un pahar cu apa. Amestecati 
  9. Lasati sa fiarba inabusit 10 minute.
  10. Incercati pipota daca este bine fiarta si puneti pasta de rosii.
  11. Dupa 5 minute, gustati si condimentati daca mai este nevoie cu piper si sare.
  12. Serviti preparatul cald cu mult patrunjel tocat presarat pe deasupra.

                                 Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu pipote si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (50)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Incingem uleiul de floarea soarelui intr-o oala, punem apoi carnea de pui, ceapa, condimentele, patrunjelul si rosiile, amestecam bine si lasam pe foc aproximativ 5 minute. Punem apoi apa cat sa...

Citeste continuarea

Placinta cu carne tocata

Postat de Constelatialeu

Placinta cu carne tocata

Taiem marunt ceapa verde, la fel si ardeiul si gogosarul , radem morcovul,tocam si mararul si le punem peste carnea tocata.Adaugam sare si piper s,omogenizam compozitia si o punem intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2018, 20:26
Cred ca nu-s "pipite", nu?
Buna mancarica
la 21.03.2018, 20:27
Am corectat deja Ina , dar nu-s'ce are ca incarca greu . Pentru o poza sta 2 minute
la 21.03.2018, 20:29
Foarte bun!
la 21.03.2018, 20:29
eu vad tot gresit
la 21.03.2018, 20:31
Vezi prea repede

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking