Medalioane de somn

Postat de mihaelar63 in Peste
9 Iun 2013 | 9469 vizualizari
Medalioane de somn

Pestele este saptamanal nelipsit de pe masa noastra . Imi place sa servesc cand primesc oaspeti , platouri cu peste .

Ingrediente

  • 1.5 kg medalioane de somn
  • 4 linguri zeama citrice [lime, portocale , lamai ]
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 linguri mustar cu bobite
  • 2 lingurite fulgi de usturoi
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • faina alba
  • bacon felii
  • cascaval felii
  • salata verde , masline verzi , masline Kalamata , rosii cherry, ardei .
  • lamai ,lime, portocale.
  • sare de mare

Mod de preparare

Se amesteca zeama de citrice cu mustar , ulei , ghimbir , usturoi si sare . Cu acest amestec se ung feliile de peste .

Puneti pestele la frigider . Dupa o ora dati feliile de peste in faina alba , asezati -le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti cu ulei si dati la cuptor 20 minute . Cand observati ca medalioanele sunt patrunse ,asezati pe fiecare o feliuta de cascaval subtire si o felita de bacon rasucita . Introduceti inca 5 minute la cuptorul fierbinte .

Serviti medalioanele de somn calde pe platori decorate cu felii de citrice si salata verde , insotite de masline si rosioare si ardei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de somn" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Somn la cuptor

Postat de licurici_lra

Somn la cuptor

Am spalat pestele, l-am sters bine cu un servetel de bucatarie, am pus sare si piper pe ambele parti, apoi l-am dat la rece 30min. Am prajit peste in putin ulei, cate 3 min pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2013, 07:01
Mamaaaaaaaaaa, cum arata! Grozav platoul tau, te felicit,Mihaela!
la 09.06.2013, 07:06
deosebite!
la 09.06.2013, 07:33
la 09.06.2013, 08:03
tare bine arata!
la 09.06.2013, 08:18

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking