Ingrediente
- 2 medalioane somon proaspat
- 1 lamaie
- 3-4 fire menta verde, proaspata
- sare grunjoasa de Himalaya
- 3-4 felii rosii uscate
- cateva fire sparanghel verde, fraged
- cateva rosii cherry
- 50 ml apa
- 1 cub mic de unt
Mod de preparare
Conectam aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L la o sursa de curent.
Spalam pestele si il lasam un pic deoparte.
Spalam lamaia cu apa fierbinte si un burete aspru, curat, evident. O feliem.
Spalam sparanghelul si il lasam la scurs.
Taiem untul cuburi si il punem in vasul aparatului. Presaram sare. Asezam feliile de lamaie. Asezam medalioanele de somon direct peste lamaie. Adaugam rosiile uscate, firele de menta spalata. Adaugam apa si mai presaram putina sare.
Acoperim si selectam functia Low, timpul de preparare 1 ora.
Cu 10 minute inainte sa expire timpul de gatire, adaugam in vasul aparatului, firele de sparanghel si rosiile cherry. Acoperim si lasam inca 10 minute.
Dupa ce aparatul a incheiat programul, trece automat pe functia de pastrare la cald.
Scoatem si servim pe un platou, un medalion de peste, cateva fire de sparanghel crocant, si turnam un pic din sosul de lamaie cu menta peste ele. Simplu si gustos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|