Melcisori cu carne

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
1 Mai 2009 | 5753 vizualizari
Melcisori cu carne

Melcişori cu carne sunt un aperitiv delicios, zice Diana I.

Ingrediente

  • - 1 ceapă mijlocie
  • -150 de grame caşcaval
  • - cimbru, patrunjel după gust
  • - 1 ou
  • - 500 de grame de carne de porc,(sau amestec) tocată şi condimentată
  • - 2 linguri de pastă de roşii
  • - 150 de grame de brânză de vaci
  • - 7 linguri de lapte
  • - 6 linguri ulei
  • - 1 linguriţă de sare
  • - 300 grame de făină
  • - 1 pliculeţ praf de copt

Mod de preparare

Mode de preparare:
Se curăţă ceapa şi se taie mărunt.
Se taie caşcavalul cubuleţe.
Se toacă pătrunjelul mărunt.
Se separă albuşul de galbenuş.
Se amestecă albuşul, carnea tocată, cimbru, ceapa pătrunjelul, pasta de roşii , piperul şi caşcavalul.
Se mestcă brânza de vaci cu laptele, uleiul şi sarea.
Făina se amestecă cu preful de copt şi se adaugă la compoziţia de brânză.
Se întinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi se formează un dreptunghi de circa 50 per 30 cm.
Se întinde carnea tocată peste aluat şi se rulează pe lung.
Se taie rulada in 14 felii de circa 3 cm si se aşează în tava unsă cu margarină cu partea secţionată in sus.
Se amestecă gălbenuşul cu o lingură de lapte şi se ung marginile aluatului.
Se pune tava la cuptor şi se coace aproximativ 40 de minute.
La sfarşit se presară pătrunjel şi cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu porc si ghebe

Postat de rocsi_1612

Paste cu porc si ghebe

Ghebele le spalam apoi le fierbem pana se desareaza. Le punem intro sita sa se scruga apoi le tocam, dar nu marunt. Spalam bucata de cotlet, o tamponam cu un servetel de bucatarie apoi o...

Citeste continuarea

Melcisori aperitiv cu carne tocata

Postat de eumimi

Melcisori aperitiv cu carne tocata

Intindem aluatul foietaj intr-o foaie subtire pe blatul de lucru presarat din abundenta cu faina. Ungem aluatul cu ketchup. Calim o ceapa si adaugam carnea tocata. Lasam 10 minute pe...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 27.01.2011, 09:49
buni buni
la 07.02.2013, 14:26

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking