Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor

Postat de botcrina in Paste
2 Feb 2012 | 3460 vizualizari
Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg melcişori
  • 100 g cârnaţi
  • 100 g şuncă
  • 100 g slăninuţă
  • 1 ardei roşu
  • 4 ouă
  • 100 ml lapte
  • sare, piper după gust
  • cimbru după gust
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Fierbem melcişorii, îi stoarcem şi-i lăsăm la răcit.

Tăiem şunca şi ardeiul cubuleţe, cârnaţul rondele şi slănina felii. Prăjim cărnurile puţin şi călim ardeii.

Într-o tavă aranjăm un strat de macaroane iar peste ele un stat de ardei, cârnaţi, slăninuţă şi şuncă. Repetăm această operaţiune până când se termină toate  ingredientele.

Separat batem ouăle cu lapte şi condimente după gust. Turnăm această conpoziţie în tavă peste melcişori şi introducem tava la cuptor circa 40 de minute.

Se serveşte rece.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcişori cu şuncă cârnaţi şi slăninuţă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliolini cu dovlecei si praz

Postat de simona72

Tagliolini cu dovlecei si praz

Se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1,5 litri. Cand apa clocoteste se pun pastele si se lasa sa fiarba 3 minute. Dovlecelul se spala, se pastreaza coaja si se usuca cu prosop curat de...

Citeste continuarea

Paste cu porc si ghebe

Postat de rocsi_1612

Paste cu porc si ghebe

Ghebele le spalam apoi le fierbem pana se desareaza. Le punem intro sita sa se scruga apoi le tocam, dar nu marunt. Spalam bucata de cotlet, o tamponam cu un servetel de bucatarie apoi o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2012, 22:46
bun,bun
la 02.02.2012, 22:51
la 02.02.2012, 23:06
la 03.02.2012, 08:30
bun
la 03.02.2012, 08:52

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking