Mere coapte, cu nuci, migdale si stafide

Postat de ANCA in Dulciuri
22 Oct 2009 | 10548 vizualizari
Mere coapte, cu nuci, migdale si stafide

Simtiti mirosul de scortisoara si mere coapte????:)))))))

Ingrediente

  • 3 mere
  • 3 nuci
  • cateva migdale crude
  • cateva stafide
  • scortisoara
  • putin unt
  • rasnita caramel-vanilie

Mod de preparare

Zdrobim migdalele si nucile, le punem intr-un castronel, si adaugam stafidele, scortisoara dupa gust, rasnim putin caramel+vanilie, apoi amestecam bine toate cele:)

Merele le spalam, scoatem cotorul, le ungem cu unt, punem putin si in interior, apoi le umplem cu amestecul de mai sus.

Asezam merele intr-un vas yenna uns cu unt si punem la cuptor ptr cca 40-45 min, pana se inmoaie merele.

Din mere se va scurge putina zeama, pe care o picuram de-asupra cu o lingura inainte de servire.

Pentru piciul meu, am amestecat un mar copt, bucatit bine, cu 3 linguri zdravene de branza cu smantana, a papat cu o poooftaaaaa!!!:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte, cu nuci, migdale si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Covrigi polonezi

Postat de diaconta

Covrigi polonezi

Pentru început drojdia am alifiat-o cu o linguriţă de zahar,am pus o lingura de faina si putin lapte caldut,apoi am lasat-o  cât sa se activeze drojdia si sa înceapa sa...

Citeste continuarea

Muffins cu inima de zmeura

Postat de comanligia

Muffins cu inima de zmeura

Mai intai se face blatul pentru inimioare. Se separa albusurile de galbenus. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul si uleiul pana devine spuma. Se bat albusurile spuma cu putina sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.10.2009, 00:08
la 23.10.2009, 00:40
Ce buuuun!
la 23.10.2009, 07:43
sa stii ca aproape simt mirosul
la 23.10.2009, 09:21
ce bine arata
la 23.10.2009, 09:24
multumesc

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking