Mere umplute

Postat de iri_love in Dulciuri
28 Feb 2012 | 4498 vizualizari
Mere umplute

.....de mult doream sa fac asa ceva si in sfarsit am reusit .....sunt atat de gustoase si trebuie neaparat mancate fierbinti imediat ce au fost scoase din cuptor...sunt super delicioase...pe cuvant!

Ingrediente

  • 3 mere,
  • o mana de nuci,
  • zeama de lamaie,
  • margarina,
  • scortisoara,
  • un plic zahar vanilat,
  • miere de albine si visine din dulceata.

Mod de preparare

pentru inceput am spalat merele si apoi le-am scos mijlocul ,adica casuta semintelor in asa fel incat sa imi ramana loc pentru compozitie.     apoi am stropit merele cu zeama de lamaie si le-am intepat din loc in loc pentru a nu exploda merele in cuptor.    

apoi am umplut merele cu cate o bucatica de margarina.visine din dulceata,nuca taiata bucatele,iar la final am adaugat zaharul vanilat si scortisoara .  

le-am bagat la cuptor40 de minute si  dupa ce le-am scos ,le-am stropit cu miere de albine din belsug. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Postat de Ksenya

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Iata cum se prepara Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata Umplutura: Am tras miezul de nuca la tigaie pana s-a rumenit putin, cam  2-3 minute dupa care le...

Citeste continuarea

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Postat de Ksenya

Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece

Iata cum se prepara Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece Am spalat bine prunele, le -am pus pe un prosop si le-am scos samburii. M-am apucat de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2012, 20:49
sunt foarte bune,si se fac destul de repede
la 28.02.2012, 20:59
ce bine arata...
la 28.02.2012, 21:20
imi plac
la 28.02.2012, 21:32
delicios
la 28.02.2012, 21:51
sunt atat de bune la gust!!!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking