Ingrediente
- 1 bagheta
- 3 oua
- 2 felii salam victoria
- bucatele de carnati de gratar
- mixt de branzeturi
- branza maturata
- parmezan
- piper
- 2-3 linguri lapte dulce
- 1/2 gogosar
- cateva masline
- un cubulet de unt
- 1 lingura ulei masline
Mod de preparare
Mai intai am taiat cubulete carnatul, salamul, branza maturata si gogosarul. Am scobit bagheta in mijlocpe toata lungimea ei, intr-un castron am spart ouale, am adaugat laptele, piper macinat, putin miez scos din bagheta, apoi am adaugat si ingredientele taiate cubulete, cateva masline taiate mai marunt, mixtul de branzeturi si parmezanul, am omogenizat totul si apoi am umplut bagheta. Am uns bagheta pe margini cu ulei de masline, am taiat felioare subtiri de unt si le-am pus pe toata suprafata baghetei umplute, am pus bagheta pe hartie de copt si am bagat-o la cuptor pentru cca 20 min. Cand compozitia din bagheta a fost coapta, am scos-o din cuptor ( eu am bronzat-o nitel, asa e cand umbli si dupa ciumperci prin gradina, te fura peisajul) si am servit-o asa calda. Sa aveti pofta si de facut si d emancat !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun- bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|