Mic dejun- bagheta umpluta

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
15 Noi 2020 | 7188 vizualizari
Mic dejun- bagheta umpluta

Din categoria ce mai mancam dimineata...pe la pranz....:)))))))))))))....uite ca am umplut o bagheta cu ce am gasit prin frigider, ca vorba aia, se mai gaseste cate ceva....Nu am cantitati exacte, pentru ca nu este o reteta, este doar o idee cand vrei sa mai schimbi ceva la micul dejun....

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 3 oua
  • 2 felii salam victoria
  • bucatele de carnati de gratar
  • mixt de branzeturi
  • branza maturata
  • parmezan
  • piper
  • 2-3 linguri lapte dulce
  • 1/2 gogosar
  • cateva masline
  • un cubulet de unt
  • 1 lingura ulei masline

Mod de preparare

Mai intai am taiat cubulete carnatul, salamul, branza maturata si gogosarul. Am scobit bagheta in mijlocpe toata lungimea ei, intr-un castron am spart ouale, am adaugat laptele, piper macinat, putin miez scos din bagheta, apoi am adaugat si ingredientele taiate cubulete, cateva masline taiate mai marunt, mixtul de branzeturi si parmezanul, am omogenizat totul si apoi am umplut bagheta. Am uns bagheta pe margini cu ulei de masline, am taiat felioare subtiri de unt si le-am pus pe toata suprafata baghetei umplute, am pus bagheta pe hartie de copt si am bagat-o la cuptor pentru cca 20 min. Cand compozitia din bagheta a fost coapta, am scos-o din cuptor ( eu am bronzat-o nitel, asa e cand umbli si dupa ciumperci prin gradina, te fura peisajul) si am servit-o asa calda. Sa aveti pofta si de facut si d emancat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun- bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu praz si sunculita

Postat de simona72

Tarta cu praz si sunculita

Pregatim aluatul pt tarta, eu l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Dupa ce aluatul a fost framantat am uns o forma de tarta cu putin ulei,...

Citeste continuarea

Sufleu de cascaval

Postat de licurici_lra

Sufleu de cascaval

Se incalzeste laptele, iar cascavalul se da pe razatoare. Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat tare cu un praf de sare. Intr-o tigaie, se topeste untul, apoi se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2020, 15:04
la 15.11.2020, 15:54
Tare buna!
la 15.11.2020, 16:25
Daaa și noi mai umplem baghete din astea când mai facem curățenie prin frigider! Sunt bune de luat și la pachet.
la 15.11.2020, 17:19
Bună, bună!
la 15.11.2020, 17:41
Astea-s bune oricand!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking