Mic dejun cu ton

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
11 Iun 2010 | 7725 vizualizari
Mic dejun cu ton

super bun si gustos mai ales in zilele de post. Este extraordinar de buna

Ingrediente

  • felii de paine 8 bucati
  • ulei de masline 3 linguri
  • sare
  • rosii 3 
  • 1 conserva de atun in ulei
  • salata verde
  • masline

Mod de preparare

Se prajesc feliile de paine pe plita (sau le cumparati)

Rosiile se tritureaza bine apoi se amesteca cu sare si ulei de masline.

Se ia o felie de paine prajita se pune pasta de tomate triturata apoi bucatele de ton scurs de ulei (sau orice alt peste din conserva ce va place)  apoi se taie salata foarte marunt si se pune peste peste sau  masline

Este grozav de bun si de gustos

La inceput cand am venit in Spania si mi s-a zis de sandvici cu ton si tomate am zis "o fi bun ma rog" dar dupa ce am gustat...are un gust fantastic de bun,merita sa incercati macar din curiozitate acesta combinatie

In spania se mananca tare mult asemenea" bogadilio cu atun" cum zic ei

La fel de bine se poate pregati si cu paine proaspata sau franzeluta pt scoala sau serviciu

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua panirat

Postat de rocsi_1612

Oua panirat

Punem cele 5 oua la fiert cu un praf de sare si le lasam 10 minute. Cand sunt gata le trecem pe sub apa rece apoi le decojim. Taiem ouale in doua pe lungime si scoatem galbenusurile. Tonul il...

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu legume si ton

Postat de caroline

Aperitiv omleta cu legume si ton

Legumele le spalam, le curatam si le taiem in cuburi, aproximativ de aceeasi marime. Punem putin ulei intr-o tigaie si, cand uleiul este incins, punem legumele. Presaram sare si le lasam la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2010, 19:48
sunt frumoase dar nu pot papa k nu imi place pestele(banuiesc ca atunul e peste)
la 11.06.2010, 21:22
bun...5furculite
la 11.06.2010, 22:23
o sa incerc
la 13.06.2010, 02:48
da rocsi e peste
la 13.06.2010, 02:58
multam ela

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking