Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"

Postat de Dya in Aperitive / Garnituri
9 Sep 2013 | 13568 vizualizari
Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"

Din categoria "DELACO", pur si simplu delicios! Este atat de cremos ca simti cum se topeste in gura!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 ardei iute
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • 2 felii de sunca de Praga
  • 2 felii (mai groase) de paine
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, chili

Mod de preparare

Intr-o tava unsa cu ulei, asezam 2 felii de paine. Eu am optat pentru felii mai groase de paine proaspata. Peste acestea asezam cate o felie de cascaval Delaco, apoi cate o felie de sunca de Praga (sau orice fel de sunca presata), ardeiul iute si cel capia, feliati. Cele doua felii de cascaval ramase, le taiem cuburi si le presaram peste ardei. Spargem cate un ou, il condimentam dupa gust cu sare, busuioc si chili si le dam la cuptor pana oul s-a copt suficient. Le servim calde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete cu carne

Postat de Constelatialeu

Cosulete cu carne

Pregatim umplutura,ceapa taiata marunt,morcovul ras pe razatoarea mica si carnea tocata,toate le punem in tigaia cu ulei si le calin cca 15 min,pana isi schimba culoarea si se inmoaie.Transferam...

Citeste continuarea

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Postat de caroline

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert intregi,cu tot cu coaja in apa rece cu sare .Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se raceasca.Apoi ii curatam de coaja si ii feliem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2013, 12:05
Delicios şi sănătos, delicios şi arătos!
la 09.09.2013, 12:07
la 09.09.2013, 12:12
Padre, chiar este delicios! Lasand la o parte aspectul, care nu este cel mai reusit... As fi vrut sa arate putin altfel! Dar a alunceat oul pe cuburile de cascaval si am uitat sa ung tava cu ulei penntru ca BBK ma tragea sa iesim afara la co! iti multumesc
la 09.09.2013, 12:13
la 09.09.2013, 12:13
Geanina! Multumesc

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking