Mic dejun hiperproteic din oua cu salsa de rosii

Postat de Satisfyyourcravings in Cook and smile
1 Iun 2018 | 2683 vizualizari
Mic dejun hiperproteic din oua cu salsa de rosii

Ingrediente

  • 2 oua mari
  • 4 albusuri mari
  • 2 fire patrunjel proaspat
  • ulei
  • piper, sare
  • cateva rosii mici
  • sucul de la 1 lime
  • 1/2 lingura ulei de masline extra virgin
  • 1 fir de ceapa
  • 1/4 avocado copt

Mod de preparare

Ouale se bat impreuna cu albusurile si piper ca pentru omleta. 

Separat, se taie rosiile in jumatati si se amesteca cu patrunjelul tocat, ceapa tocata, sare, piper, uleiul de masline extra virgin si sucul de lime. 

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mic spre mediu si se unge cu putin ulei. Se adauga ouale, iar cu o spatula se amesteca frecvent pana cand ouale sunt gatite aproape complet, dar sunt inca cremoase. 

Se servesc imediat cu avocado feliat si salsa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun hiperproteic din oua cu salsa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Gomboti XL cu prune

Postat de privatelaura

Gomboti XL cu prune

Am curatat si am spalat cartofii. I-am gatit la aburi. Dupa ce s-au fiert, i-am scos intr-un castron, am adaugat untul si zaharul si am zdrobit cartofii bine, bine. Am adaugat ouale si am...

Citeste continuarea

Branza proaspata din lapte de vaca

Postat de Pungasa_Rogue

Branza proaspata din lapte de vaca

Se strecoara laptele intr-o cratita si se incalzeste la 35˚C, dupa care se ia de pe foc si se adauga cheagul, se amesteca laptele, apoi se lasa sa se inchege timp de o jumatate de ora la loc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2018, 22:09
la 02.06.2018, 06:40
la 02.06.2018, 08:32
la 02.06.2018, 14:02
As servi o portie!
la 02.06.2018, 19:31
Un preparat sanatos si arata si foarte bine!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking