Ingrediente
- Varză nouă cca. 100 g,
- Morcov fiert 1 bucată,
- Cremwurst de pui semi-afumat bucată,
- Ceapă verde 1 fir,
- Castravete cornichon 1 bucată,
- Măsline negre 2 bucăți,
- Cuțit de curățat citrice,
- Cuțit de decorare foarte ascuțit.
Mod de preparare
Cremwurst-ul se fierbe rapid în puțină apă clocotită.
Morcovul curățat se pune la fiert în apă clocotită cca. 10 minute la foc rapid.
Varza se taie fideluță.
Castravetele se se spală, apoi se curață de coajă cu cuțitul de citrice, obținându-se un castravete zebră ;) apoi se taie în rondele fine.
Morcovul fiert se răcește brusc în apă cu gheață, apoi se decupează în floricele, ochișori, firișoare pentru guriță și o coroană princiară, pentru prințul broscuță.
Se începe ansamblarea farfuriei ;) Se începe cu partea de jos, varza fideluță se așează la bază, imitând iarba de pe lac.
Apoi se așează feliile de castraveți, din primul rând, apoi urmează prințul și suita lui.
Firele de ceapă verde se așează după gustul fiecăruia, apoi se așează rondele de cremwurst ca și inflorescență.
Răbdare, spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun, Mic-ul print" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|