Mic-dejun cu omleta coapta

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
14 Iun 2013 | 3715 vizualizari
Mic-dejun cu omleta coapta

Toata lumea stie ca dragostea trece si prin stomac . De-ati fi vazut ce gales imi zambea barbatu' cand s-a trezit si a gasit platoul cu mic-dejun !!! Multumesc Bucatarasilor , daca am vazut ca e ,, la moda '' omleta la cuptor , am aplicat si eu :).

Ingrediente

  • 150 gr mini-champignon
  • 100 gr carnaciori picanti uscati
  • 100 gr sunca
  • 100 gr telemea
  • 2 cepe verzi
  • 4 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • rosii , castraveti , salata verde .

Mod de preparare

Ciupercutele le-am taiat jumatati si le-am fiert in apa cu sare . Am taiat cuburi mezelurile si telemeaua . Am amestecat totul cu ceapa rondele . Separat am batut ouale cu un praf de sare si am incorporat faina .

La sfarsit am amestecat toate ingredientele si le-am pus la copt intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt . Am copt 15 minute pana cand omleta a inceput sa se rumeneasca . Dupa racire am feliat omleta si am servit-o pe un platou insotita de legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic-dejun cu omleta coapta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta taraneasca cu branza

Postat de merisor67

Placinta taraneasca cu branza

Pentru aluat, amestecăm într-un vas, făina cu drojdia uscată și sarea, apoi facem o adâncitură la mijloc, unde punem untura, oul și laptele bătut. Amestecăm mai...

Citeste continuarea

Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Postat de merisor67

Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2013, 16:49
ce bine arata
la 14.06.2013, 16:51
Mihaela, tu la ce ora te-ai trezit, de ne inviti la micul dejun?
la 14.06.2013, 16:52
Hai mai Meri nu ma provoca , omleta este proaspata nu de 2 ani
la 14.06.2013, 16:54
Laura cand imi place cum mi-a iesit ,, aranjamentul '' si culorile fac poze fara numar . Am verificat la omleta am facut doar 16 la platoul final
la 14.06.2013, 16:56

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking