Midii in sos alb

Postat de corina241 in Peste
12 Iun 2012 | 12786 vizualizari
Midii in sos alb

Ingrediente

  • 200 g carne de scoici
  • 1 cescuta de vin alb
  • 3 graunti de usturoi
  • 4 galbenusuri de ou
  • 250 g smantana
  • paste tin penne
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

Carnea de midii(congelata) se pune in apa clocotita unde lasam 4-5 minute,apoi le scoatem cu ajutorul unei palete si le scurgem foarte bine.

Pregatim o tigaie cu putin ulei unde punem midiile impreuna cu usturoiul tocat marunt.Tragem la tigaie pentru cateva minute( 3-4) amestecand continuu.Stingem cu vin si acoperim cu un capac.

In acest timp ,intr-un castron,amestecam galbenusurile cu smantana pana obtinem o pasta pe care o adaugam in tigaia cu midii.Presaram putin piper alb si lasam la foc mic pana se ingroase.

Separat fierbem pastele in apa cu sare.

Incorporam pastele cu midiile si sosul alb.O bunatate!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Fidea rapida si Aioli cu sofran

Postat de Satisfyyourcravings

Fidea rapida si Aioli cu sofran

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Rosiile se toaca, daca sunt intregi. Se decongeleaza fructele de mare, daca este nevoie. Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie mare si se adauga...

Citeste continuarea

Midii în sos de vin și portocale

Postat de panacris

Midii în sos de vin și portocale

Cel mai mult durează curățirea midiilor de toate impuritățile. Atenție se spală sub jet de apă rece cu un burete de sârmă, midiile trebuie să fie închise, dacă sunt chiar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2012, 11:40
la 12.06.2012, 12:55
la 12.06.2012, 13:27
nu-s amatoare, dar arata bine
la 12.06.2012, 15:26

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking