Midii marinate cu smantana

Postat de gurita_ta2005 in Fructe de mare
2 Feb 2013 | 4764 vizualizari
Midii marinate cu smantana

au iesit dementiale,ador midiile!!!! am luat reteta de aici,cu mici modificari bineinteles! sa nu va zic ce gust minunat ia dat ghimbirul!!!! http://stilulmeudeviata-jurnal.blogspot.ro/2012/09/scoici-marinate.html

Ingrediente

  • 1 punga de midii proaspete
  • 3-4 catei de usturoi
  • vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel
  • unt
  • ulei masline
  • praf de paella,sare,piper,fulgi de chili,praf de ghimbir,busuioc,boia dulce

Mod de preparare

Midiile se curata si se spala foarte bine.Cele care sunt desfacute sau crapate se arunca,nu se mananca!!!!!!Intr-o oala mare,se pune untul cu ulei de masline si ceapa tocata marunt la calit.Se lasa timp de 5 minute.Se adauga condimentele.Intr-un mojar se pune usturoiul pisat,se face pasta impreuna cu ulei de masline,se adauga in oala se caleste putin si se stinge cu vin alb,pana se evapora alcoolul.Se adauga midiile si se acopera cu un capac,se lasa cateva minute sa intre aromele.Intr-un castron se pune smantana cu patrunjelul si se subtiaza cu apa.Se toarna amestecul peste midii,amestecand bine.Se servesc cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii marinate cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat de panacris

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și...

Citeste continuarea

Spaghete cu creveti aromatizați

Postat de panacris

Spaghete cu creveti aromatizați

Ardeiul kapia se coace rapid la flacăra aragazului, apoi se cojește sau cel mai simplu se folosește ardei kapia copți congelați. Ceapa galbenă, prazul și cea verde se curăță, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2013, 20:23
la 02.02.2013, 20:27
Si eu le ador.
la 02.02.2013, 20:31
la 02.02.2013, 20:33
la 02.02.2013, 20:35

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking