Ingrediente
- Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor
- orezul:
- 1 cana de orez
- 3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata
- 1 ceapa
- 1 pastarnac
- 1 patrunjel
- 1 morcov
- cativa catei de usturoi
- vegeta
- patrunjel verde
- 1/3 pachet unt
- ulei de masline
- piper
- curry
- boia
Mod de preparare
Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam (sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez.
Se caleste o ceapa alba tocata marunt in ulei de masline si 1/3 pachet de unt, sea adauga apoi orezul si se caleste si acesta. Punem 3 cani jumate de supa strecurata, vegeta dupa gust si dam la cuptor. Cand e aproape gata si orezul scazut gustam de sare si inchidem focul. Se serveste cu patrunjel proaspat si orice fel de carne. Daca vreti ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de lamaie in timp de fierbe
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu garnitura de orez alb" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|