Miel cu naut in sos de rosii

Postat de katty in Oaie
18 Iun 2015 | 3359 vizualizari
Miel cu naut in sos de rosii

Ingrediente

  • 400 gr carne de miel cu os
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de rosii
  • 1 conserva de naut
  • sare
  • piper macinat
  • boia iute
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Pregatim carnea de miel cu 1-2 ore inainte. O spalam bine, o scurgem si o  masam bine cu un amestec de piper, boia si cimbru . Lasam carnea la rece, insa o scoatem cu jumatate de ora inainte de a gati. In uleiul incins punem la prajit bucatile de miel, iar dupa ce s-au albit bine pe toate partile punem ceapa tocata fin.Cand carnea s-a rumenit, iar ceapa s-a inmuiat adaugam vinul caldut. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.Cand vinul a-a evaporat adaugam conserva de rosii mixata, conserva de naut scursa , sare dupa gust, boia.(Daca mielul nu este suficient de fraged adaugam putina apa calduta si fierbem pana carnea se inmoaie bine)Putem firbe in continuare la foc mic cu vasul acoperit sau putem da vasul la cuptor pana sosul se leaga bine. Servim cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu naut in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu chiftelute (Çorba- Turcia)

Postat de ctlina

Ciorba cu chiftelute (Çorba- Turcia)

O seara inainte puneti la inmuiat nautul in apa rece. Puneti apa suficienta caci se va umfla. A 2 a zi scurgeti nautul si clatiti-l sub apa rece. Puneti-l la fiert in apa noua, fara sare....

Citeste continuarea

Ciorba groasa de miel cu naut

Postat de katty

Ciorba  groasa de miel cu naut

Intr-o oala, punem 1 lingura de ulei la incins si adaugam bucatile de carne. Le intoarcem pe toate partile si le lasam pana incep sa se rumeneasca usor. Stingem cu apa calda, cat sa acopere carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2015, 08:35
Imi place tare mult cum si ce gatesti, iar pozele sunt la fel de frumoase!
la 18.06.2015, 08:40
la 18.06.2015, 08:50
delicios!
la 18.06.2015, 09:00
Bun!
la 18.06.2015, 09:01
ce bine arata!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking