Sparanghel cu carne de curcan si broccoli
Postat de oanapl
Se spală carnea și se taie cubulețe și se călește în 2 linguri de ulei încins. Se învârte pe toate părțile. Se adaugă boia de ardei și sare, apoi se adaugă o...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Se spală carnea și se taie cubulețe și se călește în 2 linguri de ulei încins. Se învârte pe toate părțile. Se adaugă boia de ardei și sare, apoi se adaugă o...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Taiati carnea bucati . Tocati ceapa si usturoiul. Spalati su curatati ardeiul, taiati-l rondele fine. Colorati carnea si carnatul taiat bucati in untul incalzit timp de 10 minute....
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curățați ceapa și cățeii de usturoi. Tocați mărunt ceapa și usturoiul. Într-o caserolă se încălzește uleiul. Adaugam ceapa, usturoiul si muschiuletul taiat bucati....
Citeste continuareaPostat de Caty
Am curățat și spălat ficățeii, apoi i-am pus în lapte rece pentru 15 min. Am curățat și tăiat ceapa mărunt, apoi am pus-o la calit in tigaie, adăugând din când...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr- cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se pun bucatile de carne...
Citeste continuareaPostat de vasimur
Pasul 1 . Curățăm și spălăm bine legumele. Ceapa și usturoiul le tocăm mărunt, morcovii și pătrunjelul îi tăiem rondele sau cubulețe, la fel și roșiile. Cartofii îi...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Mai intai am scos bucata de cotlet de la congelator si am lasat-o sa se dezghete, apoi am feliat cotletul, dar nu am taiat feliile de tot, am presarat sare si condimente pentru carne de porc. Am...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curatati legumele, tocati usturoiul. Taiati ceapa si ardeiul in lamele. Amestecati uleiul cu siropul si concentratul de rosii. Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor, presarati sare si piper si...
Citeste continuareaPostat de Caty
Încep cu ceapa: o curat, o spăl și o toc mărunt, apoi o pun la calit in uleiul fierbinte, adăugând cate 1-2 linguri apa, până devine transparenta. Carnea o spăl, o toc...
Citeste continuareaPostat de dantes
Ciolanul se spala bine si se parleste, daca este cazul. Se pune la fiert impreuna cu ceapa, foile de dafin si 3 catei de usturoi, circa 3 ore pana se desprinde carnea de pe os. Daca folositi o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|