Ingrediente
- 3 linguri ulei masline
- 2 cepe
- o jumatate varza creata ( sau de milan i se mai zice)
- 2 morcovi taiati cubulete
- 2 dovlecei taiati cubulete
- 2 fire de telina
- 2 cartofi taiati in cubulete
- 4 rosii mari
- 100 gr fasole alba tinuta peste noapte in apa
- 1 litru si 200 ml de zeama fiarta de la un pui
- 100 gr de paste ptr ciorbe
- 4 linguri de parmezan ras( e o optiune)
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Taiem ceapa si o calim cca 5 min dupa care punem si legumele taiate impreuna cu zeama fiarta sau apa calda cu knorr (in afara de cartofi, care ii vom pune dupa cca 30 min de la inceperea fierberii). Apoi, dupa cca 30 de minute, punem si fasoalea clatita putin in apa si strecurata, si lasam la fiert incet, acoperit, cca inca o ora, pana cand fasolea e fiarta. La urma punem si pastele si mai lasam cca 8-10 min, dupa care punem sare si lamaie dupa gust.
Parmezanul il punem la urma in farfurie, dar bineinteles e optional.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (27)
|