Ingrediente
- 300 gr branza de vaci
- 2 oua
- putina sare
- 30 gr smantana
- 50 gr faina de malai
- 30 gr faina
- 30 gr unt
- Pentru servit:
- smantana si zahar
Mod de preparare
- Amestecam branza cu galbenusurile de ou si apoi adaugam smantana, untul moale si faina de malai si faina alba de grau. Punem putina sare fina si amestecam bine. Batem albusurile spuma si le adaugam la compozitia de branza, amestecand cu miscari circulare de sus in jos.
- Ungem formele cu unt si turnam compozitia in ele. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 30 minute, pana devin rumenite deasupra. Le scoatem din cuptor si le lasam la racit putin inainte de a le scoate din forme.
Le servim calde cu smantana deasupra si rpesarate cu zahar tos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini alivenci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|