Mini tarte cu fructe

Postat de jolygina in Prajituri
24 Ian 2011 | 4900 vizualizari
Mini tarte cu fructe

Ingrediente

  • pentru pandispan:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • fructe (eu am folosit un mar,2 kivi,o para si un grapefuit
  • 10 g gelatina

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri, dupa care batem albusurile spuma. Cand s-au intarit adaugam treptat zaharul, galbenusurile unul cate unul, uleiul si la sfarsit cele solide: faina, praful de copt si zaharul vanilat si esenta. Dupa ce le-am incorporat le punem in forma de briose si le dam la cuptor timp de 20 de min la foc moderat

Dupa ce am terminat de copt curatam fructele. Intre trimp am  pus gelatina la inmuiat. Fructele curatate si taiate cubulete le punem in formele de briose dupa care adaugam gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic cu suc de fructe

Adaugam peste fructele gelatinoase bucatile de briose pandispan si le dam la rece pana a doua zi dimineata

Le rasturnam pe fiecare invers dupa ce s-a inchegat gelatina

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert mini tarte cu cirese

Postat de merisor67

Desert mini tarte cu cirese

Mai întâi, pregătim umplutura de cireșe. Îndepărtăm sâmburii de la cireșe și le punem într-un bol. Adăugăm zahărul peste ele, le amestecăm și le dăm...

Citeste continuarea

Desert mini-tarte bicolore cu crema de vanilie si capsuni

Postat de Pungasa_Rogue

Desert mini-tarte bicolore cu crema de vanilie si capsuni

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devin ca o bezea. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2011, 12:18
ce de fructe
la 25.01.2011, 12:21
bun bun
la 25.01.2011, 12:34
delicioase
la 25.01.2011, 14:43
super bune
la 25.01.2011, 17:12
multumesc fetelor ,nu sunt fooarte reusite pozele

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking