Miniclafoutis cu branza

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
19 Ian 2015 | 2874 vizualizari
Miniclafoutis cu branza

Bine v-am regasit dragilor!! Am scris o reteta lunga si delicioasa dar la final nu stiu de ce nu am putut s-o salvez,probabil nu m-a recunoscut;m-am chinuit mult,pana m-am enervat si acum am o reteta mai scurta dar tot delicioasa!

Ingrediente

  • 2oua
  • 100ml lapte
  • 50ml smantana lichida
  • 150g branza de capra proaspata sau cas putin indulcit
  • 1lingura de busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • rosii cherry
  • 1lingura unt

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca ouale batute cu lapte,sare,piper,smantana,busuioc si branza rasa;

se imparte compozitia in forme mici unse cu unt,deasupra se pun cate 2rosii cherry si se lasa la cuptor pana se rumenesc deasupra,aproximativ 20min apoi se servesc direct din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miniclafoutis cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Zucchini tondi ripieni di tonno (Dovlecei rotunzi umpluti cu ton)

Postat de gurita_ta2005

Zucchini tondi ripieni di tonno (Dovlecei rotunzi umpluti cu ton)

Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute. Se scot pe o farfurie, se lasa putin sa se raceasca, dupa care se taie capacul cu grija si cu o lingura se...

Citeste continuarea

Melci cu cascaval cu afumatura

Postat de simona72

Melci cu cascaval cu afumatura

Lasam aluatul sa se dezghete. Pe masa putin infainata punem foaia de aluat, o ungem cu crema de brinza, peste punem intercalat felii mici de cascaval si pulpa de porc. Taiem cu cutitul pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2015, 20:32
la 19.01.2015, 20:32
Scurtă rețeta, dar delicioasă, am savurat-o și pe site
la 19.01.2015, 20:47
Arata minunat!
la 19.01.2015, 21:04
la 19.01.2015, 21:06
Ai făcut doar două forme...............noi ,pofticioșii, o savurăm cu ochii

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking